top of page
  • Bring home production

Crosser och Intelligent Bridge samarbetar för att hjälpa nordiska industrier koppla samman IT och O

Pressrelease

Crosser, den ledande Low-code plattformen för Stream Analytics & Integration och Intelligent Bridge, med sin banbrytande teknik för smart tillverkning, meddelar idag sitt partnerskap med syfte att förenkla digitaliseringen för industriella företag i Norden.


Samarbetet kombinerar Crossers teknik för realtidsanalys och integration med Intelligent Bridges trestegsprocess för industriell produktionsoptimering. Det ger industrier möjlighet att ta kontroll över sina produktionsprocesser och samtidigt arbeta mer hållbart.En av de långvariga utmaningarna inom tillverkningsindustrin har varit integrationen av IT- och OT-system (automationssystem). Att överbrygga klyftan mellan dessa två områden är avgörande för att effektivt kunna skapa ett sömlöst datautbyte inom verksamheten.


Tillsammans med Crosser, har Intelligent Bridge skapat en kraftfull lösning för att samköra och behandla data från olika källor och tillhandahålla analys och realtidsinsikter för att optimera produktion och drift. Genom att analysera data från produktionsprocesser, produktkvalitet och maskineffektivitet hjälper Intelligent Bridge företag att identifiera flaskhalsar, minimera driftstopp och väsentligt bättre utnyttja befintliga resurser.


"Nordiska industrier behöver hitta enkla sätt att accelerera sin digitalisering för att fortsatt vara konkurrenskraftiga internationellt", säger Johan Jonzon, CMO och medgrundare av Crosser. "Tillsammans med Intelligent Bridge kan vi erbjuda en kraftfull kombination av avancerade analysfunktioner och branschkunskap för att hjälpa företag att effektivt navigera i sin digitala transformationsresa."

Intelligent Bridge har omfattande erfarenhet av att hjälpa organisationer från olika branscher att driva framgångsrika initiativ för digital transformation. Företagets team kommer att samarbeta nära Crosser för att implementera datadrivna lösningar och dra nytta av Crossers realtids-plattform för att öppna upp nya intäktsströmmar och hjälpa nya kunder.

"Integration mellan alla system är avgörande för att utnyttja hela potentialen inom konceptet Industri 4.0", säger Mikael Hansson, VD för Intelligent Bridge. "Genom att kombinera våra respektive styrkor kan vi hjälpa organisationer med industriell teknik att nyttja mer av den data de skapar varje dag". Tillsammans gör vi det möjligt att uppnå en enhetlig vy över hela kundens produktionsmiljö och skapa en solid grund för hållbar tillväxt. "Vi är glada att vara en betrodd försäljnings- och integrationspartner för Crosser."

Partnerskapet mellan Crosser och Intelligent Bridge lägger grunden för en accelererad digitalisering inom den nordiska industrisektorn, där man snabbt kan gå från idéer till verklighet. Genom att förenkla dataintegration, analys och visualisering erbjuder samarbetet en låg ingångsnivå för användare inom alla segment att dra nytta av värdet i sin data.


Om Intelligent Bridge

Intelligent Bridge är ett ingenjörsföretag med specialistkunskap inom hela dataflödet, från sensorer till analys. Företaget erbjuder rådgivningstjänster samt fullständig implementering av digitala lösningar både inom OT- och IT-segmenten vilket hjälper företag att driva kontinuerliga förbättringar.


Genom att vid datainsamling använda programvaror som är bäst av sin typ samt följer branchstandarder, tillsammans med avancerade tillämpningar som Digitala Tvillingar och MES (Manufacturing Execution Systems) banar Intelligent Bridge vägen för en ny era av innovation och framgång inom tillverkningsindustrin på ett kostnadseffektivt sätt.


Läs mer om Intelligent Bridge på www.IntelligentBridge.se


Om Crosser


Crosser designar och utvecklar en platform med syfte att förenkla real-tids analys, automation och integration för edge, on-premise och cloud applikationer. Crosser-plattformen möjliggör realtidsbearbetning av strömmande och händelsestyrd data för industriell IoT och intelligenta integrationer. Det är den enda plattformen i sitt slag som är speciellt utformad för att processa och integrera data från alla typer av data källor.


Crossers mission är att bekämpa komplexitet med enkelhet. Crossers visuella designverktyg, Crosser Flow Studio, gör att team kan innovera snabbare än någonsin tidigare utan att skriva kod eller vara beroende av erfarna utvecklare. Programvaran passar företagskunder inom olika branscher och tillämpningar, inklusive Edge Analytics, industriell integration, Industri 4.0, Real-time Analytics, hybrid-integration och intelligenta arbetsflöden.


Läs mer om Crosser på www.crosser.io


13 visningar0 kommentarer

Comments


bottom of page